Internet

>>home>>begin

Virtuele boekenkast
Een aantal jaar geleden heb ik twee heksen startpagina's beheerd. Het leuke daaraan was dat ik al mijn favoriete sites snel bij de hand had. Al snel werd ik overspoeld met aanvragen. Het leek wel of elke "pagan" zijn/haar eigen webstek had. Wie moet je afwijzen en wie niet? Wie ben ik om dat te doen? Ook maar een van de velen met een eigen plekje op internet. Ik ben dus gestopt met de startpagina's. Maar deze plek wil ik graag gebruiken om mijn grote favorieten te delen. Dit is mijn virtuele boekenkast. Veel plezier!

labyround.gif (27360 bytes)
collage.jpg (31081 bytes)

Forum
Naast de startpagina's heb ik een heksenforum opgezet. Ik had behoefte aan een spiritueel en sfeervol forum om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden. Ook kreeg ik steeds meer vragen via deze website en via de MSN community die ik destijds had. Een forum is bij uitstek geschikt om vragen te stellen en kennis te vergaren. Door verschillende visies te lezen krijgt je eigen visie vorm. Je wordt gesterkt in je mening of deze wordt aan het wankelen gebracht. Al met al een wisselwerking waar je wat aan kunt hebben. Een schitterend forum was geboren. Het groeide en groeide totdat ik het uiteindelijk tijd vond om los te laten. Het forum was mijn virtuele kindje wat steeds verder van mij af ging staan. We zijn uit elkaar gegroeid. Dit neemt niet weg dat de functie van het forum nog steeds even waardevol is en daarom wil ik niet verzuimen hier een link te plaatsen naar dit magische plekje op het internet. Het forum is in zeer bekwame handen achtergelaten en ik heb het volste vertrouwen dat het even mooi zal blijven als dat het was. Mijn onderschrift op het forum was "volmaakte liefde en volmaakt vertrouwen". Als je met deze zin in gedachten het forum betreedt zal het je heel veel geven.

Weblog
Ongecensureerd blog ik er op los op mijn weblog. Ooit begonnen als een heksen weblog is dit een plek geworden waar ik mijn verbazing, afschuw, enthousiasme, passie en cinisme kwijt kan. Het heet welliswaar seapriestess weblog maar het is geen verlengstuk van deze site.

Banner
Wil je linken naar deze site dan kun je de volgende banner gebruiken. Zoals je ziet plaats ik alleen links in mijn virtuele bibliotheek. Dus geen retourlinks, tenzij ze een aanwinst voor de bibliotheek zijn.

 

 
  (c) 2006 B. Keuris